Home
Wat kan ik betekenen?
Emb

Guasha

Hoe gaat de uitvoering van een EMB-test in zijn werk?


Je kunt kiezen uit een bloed- of een speekseltest. Je kunt ook een combinatie van beide nemen.


Bloedtest

Met behulp van een prikkertje neem ik wat bloed af uit jouw vinger(s). Ook stempel ik een aantal maal met een druppel op een zogenaamd microscopisch glaasje. Dit uiteraard met inachtneming van de hygiene voorschriften! Ik vul daarnaast samen met jou het aanvraagformulier in en dan doe ik alles die dag nog op de post. Deze test moet wel uiterlijk op woensdagochtend afgenomen worden, zodat het op tijd in het laboratorium is. Wil je liever naar een prikpost in de buurt? Ook dat is (tegen meerprijs) mogelijk!


Speekseltest

Met een wattenstaafje wordt wat speeksel/wangslijmvlies afgenomen. That's it! Het wattenstaafje wordt opgestuurd met het aanvraagformulier. Je krijgt dan wel wat minder parameters.


Speeksel- en stempeltest

Hier is slechts 1 druppel bloed voor nodig die dan een aantal maal op het glaasje gestempeld wordt. Samen met het wattenstaafje wordt dit dan naar het laboratorium opgestuurd.  Er kan dan iets meer getest worden dan met alleen speeksel.


De uitslag komt dan na 2 -3 weken bij mij, waarna ik ermee aan de slag ga. We plannen dan een vervolgconsult ( kan evt. ook via videobellen). De uitslag bevat ook een passend advies.

Ook thuis uitvoerbaar!


Je hoeft dus niet naar de praktijk te komen maar je ontvangt de testkit gewoon op je huisadres. Met behulp van een vooraf gemailde duidelijk instructiefilmpje en videobellen leid ik je stap voor stap door de uitvoering en kun je heel goed bij jezelf bloed/speekselmonsters afnemen. In de testkit zitten alle benodigdheden. Frankeer het doosje en doe het op de post (uiterlijk woensdagmiddag).


Het tarief van beide uitvoeringen van de test (thuis of in de praktijk) is gelijk.

Praktijk voor

complementaire zorg

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

            13.00 - 20.30

18.30 - 20.30

08.30 - 20.30

08.30 - 20.30

13.00 - 20.30

Shiatsu & zoBanjopad 2

Duiven