Home

Local Balance voor gelokaliseerde pijnklachten

Heb je pijn aan je knie, last van hielspoor,  slijmbeursontsteking of een tenniselleboog? Dan is de Local Balance methode wellicht een goede en aangewezen keuze om mee te beginnen. Ik plaats dan kleine naaldjes op een vooraf bepaalde locatie. Je voelt, als de naaldjes juist geplaatst zijn, DIRECT verlichting. Vaak is een enkel naaldje al genoeg. De oorzaak van de pijn is onbelangrijk.  De naaldjes worden NOOIT op de pijnlijke plaats gezet maar altijd zo distaal mogelijk.Global Balance voor interne klachten

Last van overgangsklachten, migraine, burn-out, fibromyalgie of slapeloosheid?  Dan kunnen we kiezen voor de Global Balance en plaats ik meer naaldjes volgens speciaal stramien.


De naaldjes blijven geruime tijd zitten (minimaal 30 minuten). De werking verschilt van persoon tot persoon en per klacht. In de regel ben je minimaal 3 dagen pijnvrij of bemerk je een duidelijke verbetering. Het is zaak, voordat de pijn/het ongemak 100% terugkomt de behandeling te herhalen.


Noot: de effectiviteit van deze methodes ligt op de 85 %. Bij 15% van de mensen werkt het NIET.


Panisch voor naaldjes? Geen paniek, het gebruik van acupressuur en magneetjes kan ook goed werken.

Praktijk voor

complementaire zorg

Dr. Tan's Balansmethode

Deze behandelmethode voor de snelle en effectieve bestrijding van met name pijnklachten, is ontwikkeld door acupuncturist Dr. Richard The-Tan.


Het uitgangspunt is dat (pijn)klachten verminderen of verdwijnen, door het balanceren van de energie (Qi) in de lichaamsmeridianen. Het effect van deze methode is direct merkbaar.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Shiatsu & zo
Banjopad 2

Duiven

            13.00 - 20.30

gesloten

11.00 - 20.30

11.00 - 20.30

13.00 - 20.30