Home
shiatsu
Emb
Emb

Praktijk voor

complementaire zorg

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed/speeksel kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloed-/speekselonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen.


Ik wilde graag een eenvoudige  methode om bloed/speeksel individueel te laten beoordelen. De uitslag van de EMB-test geeft je bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie. Onderdeel van de uitslag is een adviesrapport, deze kan vrijblijvend opgevolgd worden.


De test wordt door mij voor € 223,00 aangeboden. Dit is een all-in bedrag. Het behelst: een intake, het testmateriaal, de verzending, afname, samen invullen aanvraagformulier, de test in het laboratorium, mijn uitwerking in Jip en Janneke taal en een vervolgconsult om de uitslag te bespreken.


Totaal zitten er dus 3 consulten à € 40 bij.


 


Disclaimer


De adviezen die uit de EMB-test komen hebben een energetische en holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. De EMB-test vervangt niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten bij patienten na het door hen opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Ongeveer 80% van de patienten merkt verbetering op; patienten herkennen zich ook vaak in de uitslag. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. De uitslag van de EMB-test kan nooit een 100% correcte uitslag garanderen, maar dat kan niemand in de medische wereld.

Meer informatie uit bloed/speeksel